KOTTA fesztivál

2003. 05. 26. | archívum |

A Hajdú You Do Ifjúsági Klub idén 12. alkalommal rendezi meg a Klubok Országos Turisztikai Találkozóját ismertebb nevén a KOTTA Fesztivált.
Időpontja: 2003. július 24-27.
Helyszín a szokásos: Hajdúböszörmény, Fürdőkerti Szabadidő Központ.
Felhívjuk a régió és az ország egyesületeinek, közösségeinek figyelmét, hogy hagyományainkhoz híven a hozzánk hasonló ifjúsági egyesületek, közösségek részére bemutatkozási lehetőséget biztosítunk a fesztivál Civil terasz elnevezésű szekciójában. A szekcióban bemutatkozhattok filmes, diavetítéses, fényképes stb. anyaggal. Információs pult állítható fel a terasz alatt, ahol a látogatókkal kötetlen beszélgetés, előadás tartható. Bemutatkozó, felvilágosító és ismeretterjesztő anyagok juttathatóak el a 16-30 éves korosztályhoz, a fesztivál látogatóihoz. Bármilyen, a fesztivál kereteibe illő programmal jelentkezhettek harcművész, testfestő, magányos muzsikus kategóriákban stb. is! A felhívás csak öntevékeny civileknek szól, árajánlatokat nem kérünk. Potyajegyre pályázók jól találják ki, mit akarnak beadni.:)
Jelentkezni lehet a kottafest@freemail.hu -ra küldött levélben vagy Molnár Zoltán szervezőnél a 06-30-224-4246-os telefonszámon.
A helyszínnel és a fesztivállal megismerkedhettek a www.kottafest.hu weboldalon.
Jelentkezési határidő június vége.

üdvözlettel

a szervezők

kottafest@freemail.hu
www.kottafest.hu