Személyiségfejlesztő tréning

2004. 09. 02. | archívum |

Sziasztok!
> >Novemberben kéthetes tréninget szervezünk hátrányos helyzetű fiataloknak.cél a személyiségfejlesztés, tudatosítás, és a céljaikat segítő technikák >elsajátítása. Azt szeretnénk, ha valóban olyanok kapnának itt lehetőséget, >akiknek egyébként nem igazán van, ezért > >- olyanokat keresünk, akik nem csak papíron, hanem valóban hátrányos >helyzetűek (fővárostól távoli kistelepülésekről jönnek; etnikai >hovatartozásuk miatt diszkrimináltak; bizonytalan a családi hátterük; >képtelenek elhelyezkedni, munkát találni, stb.)
Fontos: ez NEM >rehabilitációs tréning, ergo a javítóintézet, börtön nem játszik! > >- az egyetlen feltétel a motiváltság, azaz, hogy érdekelje a dolog, akarjon >kezdeni magával valamit. >

>Részletek:
> >- helyszín: Ommen, Hollandia
> >- a képzés nyelve: angol, de a nyelvtudás NEM FELTÉTEL!!! (Jó, ha van, de >nem muszáj)
> >- időpont: november 22 – december 5
> >- költségek: az utazási költséged (aminek 70%-át visszatérítik!) Szállás, >ellátás van. > >- módszer: tapasztalati tanulás (kevés duma, sok feladat)
> >- résztvevők: 7 ország hátrányos helyzetű fiataljai; 5 magyar > >- trénerek: az Olde Vechte Alapítvány képzett és tapasztalt trénerei, >valamint a tréninget maguk is megjárt önkéntesek
> >Jelentkezéseket SZEPTEMBER 30-ig lehet küldeni ide:
> >Horváth Ágnes 20/493-1606 v. agnes07@hotmail.com
> >A jelentkezés tartalmazza a nevedet, korodat, nemedet, elérhetőségeidet, >nyelvtudásodat (ha van), minden egyéb fontos plusz információt (pl., ha >vegetáriánus vagy) >és egy rövid leírást magadról: miért gondolod, hogy hátrányos helyzetű vagy, >miért akarsz részt venni a tréningen, mit vársz tőle. > >Ez a tréning nem csupán egy hatalmas lehetőség, de fantasztikus élmény is, >csak ajánlani tudom (én is végigcsináltam :))!!!
> > >Horváth Ágnes > >