„Szia levesnek hívhatlak?”- azaz pár szó a csajozásról

2006. 04. 02. | archívum | Ilyés Evelin

Sok srác fordul azzal a problémával hozzám, hogy hogyan hódítsa meg a kiszemelt lányt. Tudjuk jól, hogy olyan „csajozós duma” ami mindenkinek bejön, nem létezik, sőt legtöbbször nem is ezen múlik egy kapcsolat kezdete. Inkább arra szeretnék ösztönözni minden fiút, hogy valami eredeti tervvel csábítson. Néha, főleg egy kis alkoholizálás után, ezek a spontán jött beszólások, „udvarlások” viccesek, esetleg szánalmasak is lehetnek. Ennél már csak az a rosszabb, mikor sértő, kemény, udvariatlan és gusztustalan szavakkal hívják fel magukra a figyelmet.

Vannak átlátszó szövegek, a profi hódítók ezeket már ki sem próbálják, hiszen csak egy nagyon naiv kislány hiszi el, hogy amikor a srác meghívja egy italra és kocsikázásra invitálja, akkor épp csak egy tartalmas beszélgetésre vágyik. Általában mindketten ugyanazt mondják a másiknak: Csak szeretnélek egy kicsit „belülről” is megismerni.

A péntek esti bulikon barátnőimmel meglepve hallgatjuk a pasikat, ahogyan megpróbálnak minket becserkészni. Mesélek pár történetet.

Egyik alkalommal önfeledten táncoltunk egy debreceni szórakozóhelyen, és odajött hozzám egy srác, aki már több mint egy órája figyelt minket. Arra kért menjek ki vele, és miután megráztam a fejem, kétperces monológba kezdett. Unott fejjel hallgattam végig, hogy miért nem megyek szépségkirálynő-választásra, és hogy nálam gyönyörűbb lányt még nem is látott. Ismét kért, hogy menjek ki vele, mire én mondtam, hogy szeretnék a barátnőimmel táncolni, és óvatosan megkértem, hogy menjen innen. Ismét egy monológ következett, melyben közölte velem, hogy ilyen beképzelt lányt, mint én nem látott még sosem, és nem vagyok olyan nagy szám, nincs okom ennyire magasan hordani az orromat. Ezután pár sértő kifejezéssel is illetett még, mire pofonnal reagáltam. Nem akartam engedni, hogy egy részeg elrontsa a bulinkat, így úgy tettem mintha misem történt volna. A következő „vadász” a barátnőmnél próbálkozott: „Szia! De jó hogy látlak! Nem ismersz meg?” Gyenge sablon szöveg, gondoltuk. Ennél már csak az volt viccesebb, mikor pár srác csekély angol és német nyelvtudását sűrítette egy mondatba, a magyar akcentusukat nem sikerült leplezni, mikor megkérdezték: „Vátsz jór náme?”

Szintén érdekes a helyzet, mikor a lánynak van barátja. A legtöbb fiút ez nem rettenti el, kivéve, ha boxoló a barát. Általános szöveg, ha nincs ott a pasink, az egyértelműen azt jelenti, hogy nem szeret minket, hiszen elengedett egy ilyen gyönyörű lányt bulizni „egyedül”. Ja, és ezt persze közlik is velünk: „Figyu csak, mi lenne, ha én lennék a barátod? Én bulizni is elmegyek veled és ugyanúgy megb..lak!”

Persze minden lánynak vannak hasonló tapasztalatai.

Íme néhány kedvencünk, amivel a fiúk azt hiszik, hogy levehetnek minket a lábunkról, vagy legalább a ruháinktól megszabadulunk:

A bicepszem mutattam már?

Gyönyörű a szemed, olyan mint egy csillag.

Kigyóbűvőlő szemed van..

Szia levesnek hívhatlak?

Szopsz kekszért? Előtte iszunk valamit.

Szép a ruhád jól mutatna a padlószőnyegemen!

Fúúúj hogy néz ki ez a gönc… Azonnal vedd le!

Lejössz velem a pincébe csillagot nézni?

Muszáj megismerkednünk, a te hajad még az enyémnél is szebb!

Bizonyára ti is tudtok vicces vagy gázos sztorikat, osszátok meg velünk a fórumban! 🙂

Evelyn