Júniusi Hegy’ kedvezmények a leggyorsabbaknak

2012. 06. 15., 14:40 | Fesztivál,Hegyalja Fesztivál |

Júniusi Hegy’ kedvezmények a leggyorsabbaknak

Bár a Hegy’ hónapra még egy kicsit várni kell, már a június is a tokaji megzenésített nyaralásról szól. Elérkezett az idő, hogy átadjuk Neked a kedvezménycsomagot, amiben Te is megtalálod azt a meglepetést, amire egészen mostanáig vártál, ha még nincs a zsebedben a Hegy’ bérleted. Csapj rá a neked szóló kedvezményre, és jöhet a készülődés, hiszen már alig maradt idő.

HEGY’ VISSZASZÁMLÁLÁS INDUL: AKCIÓS HEGYALJA BÉRLETEK MÁR CSAK MA ÉJFÉLIG

2012. 06. 02., 14:38 | Fesztivál,Hegyalja Fesztivál |

HEGY’ VISSZASZÁMLÁLÁS INDUL: AKCIÓS HEGYALJA BÉRLETEK MÁR CSAK MA ÉJFÉLIG

Ha a last minute akciók barátja vagy, akkor eljött a te napod: ma éjfélig még közel 40%-os kedvezménnyel válthatod meg a bérletedet a Hegy’ nyaralásra. Már csak néhány órád maradt, úgyhogy célozd be a legközelebbi jegyirodát, vagy vedd elő a telefont és válts jegyet sms-ben, ha pedig online vásárolnál, akkor ne is mozdulj a gép elől, kattints most, nehogy lemaradj életed legizgalmasabb fesztiválnyaralásáról.

HEGY’ VISSZASZÁMLÁLÁS: ALL INCLUSIVE FESZTIVÁLNYARALÁS LAST MINUTE

2012. 05. 12., 14:37 | Fesztivál,Hegyalja Fesztivál |

HEGY’ VISSZASZÁMLÁLÁS: ALL INCLUSIVE FESZTIVÁLNYARALÁS LAST MINUTE

A Borsodi Hegyalja Fesztivál Tisza-parti élménycsomagjába újabb fellépők kerültek a világörökségi túrák, az evezés, az extrémsport show-k, a Tisza-parti strandolás, a hűsítő Furmint-fröccsök mellé. Az örök fiatalság zenei forrása a Hegy’en tör fel: a tavalyi „Scooter-őrület” után több ezernyien tombolhatnak a halhatatlan és minden generáció számára himnuszként élő Forever young-ra, amikor színpadra lép a német poplegenda, az Alphaville.

KASSA ÉS PÉCS (IS) A BORSODI HEGYALJA FESZTIVÁLON NYARAL

2012. 04. 30., 14:35 | Fesztivál,Hegyalja Fesztivál |

KASSA ÉS PÉCS (IS) A BORSODI HEGYALJA FESZTIVÁLON NYARAL

A Hegyalja Fesztivál idén vendégül látja Kassa és Pécs városát. A két helység lakói számára a lakcímkártyájuk a belépő a világörökségbe, az Everlast, az Enter Shikari, a Stereo MCs, a Parov Stelar Band, az Arch Enemy, az Exodus, a Kiscsillag, a 30Y és a többi, összesen több mint 200 világsztár és magyar fellépő koncertjére Tokaj és Rakamaz határában, a napsütötte Tisza-parton.

GIGANTIKUS TÁNCTÉR A HEGYALJÁN

2012. 04. 19., 14:33 | Fesztivál,Hegyalja Fesztivál |

GIGANTIKUS TÁNCTÉR A HEGYALJÁN

A Hegy’ nagyszínpada előtti terület hatalmas tánctérré alakul, mikor színpadra lép az elektronikus zenei alapvetés, a londoni Stereo MCs. A Connected című, több generációt megtáncoltató slágert megalkotó csapat új albumát elhozva érettebb, összetett, rockosabb hangzását is megvillantja a fesztiválozóknak. Az óriási buli Irie Maffia fellépésén is folytatódik, a Csík Zenekar megmutatja, milyen a nagyszínpados népzenés mulatság, alternatív rockkal érkezik a Kiscsillag, a 30Y, hiphoppal Akkezdet Phiai, a Punnany Massif és a Hősök is erősítik a fesztivál-felhozatalt.

INDUL A HEGY’ KARRIERGYÁR

2012. 03. 30., 14:31 | Fesztivál,Hegyalja Fesztivál |

INDUL A HEGY’ KARRIERGYÁR

A Borsodi Hegyalja Fesztivál idén a fesztiválpiacon egyedülálló új programhelyszínnel jelentkezik. A Hegy’ Karriergyárban fesztiválon Magyarországon először jelennek meg önálló helyszínen gyakornoki programok, HR-üzenetek és a munkavállalók lojalitásának erősítését célzó aktivitások. Kelet-Magyarország legnagyobb zenei rendezvényén „nem nyakkendős közegben” találhatnak egymásra leendő gyakornokok, potenciális munkavállalók, munkáltatók, kkv-k, nagyvállalatok, az állami szektor képviselői, HR-esei, oktatási intézmények, pályázók és az üzleti élet szereplői a Hegy’ Karriergyárban.

TAVASZI GITÁRCSICSERGÉS: A JÓ IDŐVEL EGYÜTT JÖNNEK AZ ÚJ HEGYALJA FELLÉPŐNEVEK

2012. 03. 08., 14:19 | Fesztivál,Hegyalja Fesztivál |

TAVASZI GITÁRCSICSERGÉS: A JÓ IDŐVEL EGYÜTT JÖNNEK AZ ÚJ HEGYALJA FELLÉPŐNEVEK

Előpattantak a jég alól az új nevek: a lucky 13 Borsodi Hegyalja Fesztiválon fellép a Grammy-díjas Everlast, aki, akárcsak a newporti Skindred, tavaly megjelent albumot hoz a magyar rajongóknak. Sötét elektronikával babonázza meg a fesztiválozókat a Black Sun Empire, a hip-hopposabb vonalat az Evil Nine duója hozza, érdes, durva ütemek pedig a Broken Note-tól várhatók. A thrash érát a hegyaljások kérését teljesítve az Exodus képviseli, alternatív ragga metállal pedig a Skindred érkezik.

1 / 2 oldal 12