Ajándékozz fesztivált!

2008. 11. 23. | Fesztivál | Gélák Róbert

Sziget

Tekintettel a korábbi évek tapasztalatai alapján várható érdeklődésre, személyenként és fesztiválonként legfeljebb 4 jegyet vásárolhat a közönség. A november 19-én induló akcióról bővebb információ a www.sziget.hu alatt, a fesztiválok honlapján található.

2009 nyarának legjobb bulijai kerülhetnek a most hirdetett akcióval az idei karácsonyfák alá. A Sziget Szervezőiroda jövőre július 1-4 között rendezi meg a soproni Lővér Kempingben a 17. VOLT Fesztivált, a hazai paletta egyik legjelentősebb vidéki eseményét. Egy héttel a VOLT után, július 9-től immáron harmadik alkalommal, azonban már négy napon át várja a Heineken Balaton Sound rajongóit Zamárdi szabadstrandja. Idén kisebb hisztériát szült, hogy a Balaton-parti fesztiválra – a hazai fesztiválszervezés történetében először – már elővételben elfogytak a jegyek, érdemes tehát időben beszerezni a bérleteket. A szervezők sem a VOLT, sem a Balaton Sound esetében nem tervezik a fesztiválok méretének és befogadóképességének bővítését, garantálva ezzel az események egyedülálló hangulatát, és sokkal inkább a színvonal további emelésére fektetnek hangsúlyt.

Az első Sziget óta 15 év telt el. A szervezők – a szigetlakók javaslatait figyelembe véve – úgy döntöttek, új időszámítás kezdődik a fesztivál életében, s 2009-ben már egy, a korábbi értékeket megtartó, de mégis megújult Szigettel várják a látogatókat. Kedvenc fesztiválunk 2009. augusztus 12-17 között nyújtja majd a hamisítatlan “Sziget életérzést”, és az ideihez hasonlóan további meglepetés napok is várhatók.

A Sziget Szervezőiroda rendezvényei évről-évre egyre több fesztiválnapon teltházat jelentettek, s a már megszokott hangulat s nem utolsó sorban a várható sztárdömping a jövőben is teltházas napokat, fesztiválokat feltételez.

A VOLT-ra, a Balaton Sound-ra és a Szigetre november 19-től vásárolható bérlet a fesztiválok honlapjain, a budapesti VOLT BOLT-ban (Bp. VII. Klauzál tér 14.) és a soproni Várkerületen. A várható nagy érdeklődésre tekintettel a személyenként megvásárolható bérletek számát fesztiválonként max. 4-4 darabban határozták meg a szervezők.

A VOLT Boltban Üdülési csekket és Sodexo Kultúra, valamint Sodexo Ajándék utalványt is elfogadnak. Részletes információ a www.volt.hu, a www.balatonsound.hu és a www.sziget.hu/fesztival oldalakon.