Balaton Sound 2010 – 1. nap

2010. 07. 08. | Balaton Sound | Valter

Pet Shop Boys

Az idei Heineken Balaton Sound nagyszínpados programjai délután háromkor kezdődnek. A helyszínen a 100% MTV hívószóra Lava Lavaindul majd be, a Nagyszínpad elé szegezett tömeg a folytatásban az Eric Sumo Band hatkor kezdődő koncertjére mozdulhat rá. Nagy-Britannia extravagáns acid-rave-sci-fi punk-funk zenekara régi nagysikerű számai mellett este nyolckor kezdődő koncertjén várhatóan régóta várt második nagylemezéről is sok új szerzeményt bemutat majd a fesztiválozóknak, akik este tízkor a több mint százmilliós lemezeladási mutatókkal rendelkező Pet Shop Boys-zal együtt menetelhetnek az éjszakába, olyan örökkévaló popslágerekre rázva, mint az Always On My Mind, a West End Girls, az It’s a Sin, a New York City Boy vagy a Go West.

A Burn Arénában a San Francisco Beattel indul be az első soundos nap az esti órákban, utána Kühl ragadja magához a potmétereket, akit Lottie vált majd a pultnál hajnali fél egykor. Lottie egészen fél háromig kever a helyszínen, majd jön a tavaly Madonna Sticky & Sweet turnéját kísérő Paul Oakenfold, aki a világ legnagyobb fellépőhelyein megtartott teltházas koncertek után a Heineken Balaton Sound közönségét nyűgözi le fergeteg partygenerátor képességeivel. A világ egyik legfontosabb DJ-jének bulija után Sterbinsky irányításával táncolhatjuk át az

éjszakát, amíg felkel a nap.

A T-Mobile Teraszon Kodekkel, Modul aka Mangoval, AMB-vel és a Fine Cut Bodies-zal kezdhetik meg a felkészülést az esti partykra a fesztiválozók öt órán keresztül. A déltől délután ötig tartó maratoni DJ-zés után DJ Bootsie Quartetje keríti hatalmába a közönséget, majd este fél hattól egészen éjfélig az Isolated, a Singas Projekt és a Barabás Lőrinc Eklectric koncertjén vehetnek részt azok, akik a fesztivál első nyitónapján a legtovább nyitvatartó programhelyszínét választják, ahol éjfél és reggel öt között Igor Do’urden, a német technokeresztapa, Sven Väth, majd Pöli vezényel le egy hatalmas bulit.

Délőtt tizenegytől egészen este kilencig megállás nélkül lehet szeletelni az MR2-MOL Színpadnál, ahol sorrendben Clairvo & Soulrise ésSabda, Streako & Detective Kelly, Chris Plastic & Laurine Frost, Pryus & Kruger és Metha mozgatja a népet. Utánuk este nyolckor acolorStar lép fel Berlin legjobb bulizenekara előtt. A Wahorn Simont és Gryllus Dorkát a soraiban tudó Rotfront este tizenegykor foglalja el az MR2-MOL Színpadot, majd Titusz, Skiztah, Bergi és Svindler kever a helyszínen hajnalig.

Az OTP FreeDome-ban a délelőtti DJ-tanfolyam után Beliczai Balázs és Badár Sándor löki a sódert, este hatkorPalotai, Cadik és Zeek indítja a Rewind Napot, melyen Candyman & Beri Ari, a Compact Disco, Friction és MC ID is részt vesz.

Akik a nyitónapon ellátogatnak a helyszínen zajló Heti Válasz Borfesztiválra, azok a jó borokhoz megkapják Bársony Bálintot, a Soho Budapestet és a Blokkot, akik este kilenckor, illetve tizenegykor valamint hajnali egykor szórakoztatják majd őket a helyszínen. A Heineken Music Arénában matinéDJ szerepkörben Bauxit és Még5 tűnik fel, a Bëlga DJ-setje után este tizenegytől Garfield, Superman, Vida-G, MC Colombo és Barabás Lőrinc irányít.

Félsz attól, hogy elhagyod a pénzed? Váltsd ki a Heineken Balaton Sound kártyát!

Kártyát igényelni a Heineken Balaton Sound és a Metapay által üzemeltetett feltöltő pontokon lehet. A Heineken Balaton Sound kártyákkal az összes Heineken árusító helyen lehet fizetni, ezen kívül szinte az összes kereskedő el fogja fogadni a kártyát. Fontos megjegyezni azon személyek számára, akik VIP jeggyel vesznek részt a fesztiválon, hogy a VIP szekcióban csak ezzel a kártyával lehet majd fizetni.

A kártyák egyenlege szabadon megválasztott összeggel, de összesen legfeljebb 240,000 forinttal tölthető fel a fesztivál területén felállított feltöltő pontokon. A kártyák újratölthetőek. A kártyák egyenlege akár már vásárlás után is lekérdezhető a kereskedőknél. A kártyákon szereplő egyenlegét a fesztivál teljes ideje alatt vissza lehet váltani készpénzre. A visszaváltás határideje 2010. július 12., reggel 8 óra. A visszaváltást a csomagmegőrző mellett lévő Heineken Balaton Sound kártya Feltöltő ponton illetve a VIP részleg bejáratainál lévő feltöltő pontokon kérheti a kártyabirtokos.

címkék: ,