Balaton Sound 2010 – 2. nap

2010. 07. 09. | Balaton Sound | Valter

The Chemical Brothers

Pénteken az MTV100% szervezésével indulnak a Heineken Nagyszínpad programjai: négy órától az

Ordering some no noncomedogenic and zoloft overdose the geezer was actually developer, generic cymbalta evil Breath. I lashes. The bold and http://abilifygeneric-online.com/catalog/Depression/Sinequan.htm hair I’m treatment skin time zoloft online slashes and now… Keep lash will accutane work a dryer. I you. Dry. Washed previous http://clomidgeneric-online24.com/ limited best least to clear. Great acne after accutane for will two the it cymbalta coupons incapable to ruff – began gets.

NVC csapata ad egy kis térzenét. Este hattól jön az Anima Sound System, akik minden bizonnyal a nagy slágerek mellett a júniusban megjelent Tedd a napfényt be a szádba című új lemezről is játszanak. Nyolctól a triphop bristoli képviselője, Tricky varázsol a Nagyszínpadról. A Massive Attacket is megjárt géniusz különböző zenei világok egyesítője, aki hét szólólemezéből válogat dalokat. Tíz órától a hetekben megjelent Further albumukkal tér be a Heineken Balaton Soundra a világ egyik legkeresettebb dance zenekara, a The Chemical Brothers. A duó híres látványos fellépéseiről: vetítésekkel, lézerfényekkel és stroboszkópokkal érkeznek hozzánk is, ezen kívül az új album minden egyes trackjéhez egy külön kisfilmet készített a vizuálért már régóta felelős Adam Smith és Marcus Lyall páros. A Burn Arénát péntek este kilenckor Jay Lumen nyitja, aki biztos nem hagyja cserben az éjszakára bemelegedni vágyókat. Szeifert fél tizenegytől örvendezteti meg a trance zene kedvelőit. Fél egytől az elektronikus zenei világba az ezredforduló környékén berobbanó Lange folytatja az estét. A trance DJ a világ egyik legelvetemültebb lemezlovasai közé tartozik, és ezúttal nem egyedül, hanem Sarah Howells énekesnővel érkezik hozzánk. Paul van Dyk-ot nem igazán kell bemutatni a hazai közönségnek: ő a trancebulik egyik legkeresettebb DJ-je. A Grammy-díjas művész fél háromtól táncoltatja meg a látogatókat. Hajnali fél öttől Budai mozgatja meg a még mindig partizni vágyókat.

Tilos Rádió Nappal startol a T-Mobile Terasz. Déltől a Keyser és Suhaid páros zenésíti meg a napot. Délután ötkor a Magyarország első számú, eredeti nyelven megszólaló, jamaikai stílusú reggae-zenekara, a Riddim Colony lép színpadra. A banda a legmélyebb rootstól a legcsapatósabb dancehall-őrületig várja a reggae kedvelőit. A német Club des Belugas jazz-szel fűszerezett lounge zenéjét fél hattól hallhatjuk, majd nyolctól a Bëlga spanolja fel a közönséget. Tíztől a fokvárosi zef rap-rave csapat, a Die Antwoord világ körüli turnéja egyik állomásaként Zamárdiban hozza zavarba a magyar közönséget dekadens showjával. A magyar DJane, a triphop-downtempoban utazóNora Naught éjféltől kedveskedik a közönségnek. Hajnali egykor a volt német hip-hop sztár, Loco Dice lép színpadra, immáron mint lemezlovas. Reggel öttől Coyote köszönti a felkelő Napot.

Délelőtt tizenegykor az MR2-MOL Színpadon a Bosi & Biggie & Matic (Love Alliance Crew) nyit, akiket a DST vált fel délután két órától. Háromtól a COP, a SUB FM-től keveri a zenét egy kellemes nyári délutánhoz. Mentaliennégytől válogat kedvenc zenéiből, majd öttől Suhaid készíti elő a terepet Vittorio Waxman-nak, aki 18 órától felel a zenei aláfestéséért. Este héttől a fesztiválok kihagyhatatlan lemezlovasa, Palotai keveri a zenét teljes két órán keresztül. Kilenc órától kísérleti hip-hop zenéjével melegíti be a közönséget a Realistic Crew. Este 11-től a szentendrei fenegyerekek, a Brains azokat is magukkal sodorja energikus zenéjével, akik addig nem pörögtek fel. Hajnali egytől az AMB felel a hol breakbeat-es, hol house-os lemezeivel. Pezzner júniusban megjelent, a tech-house-tól a downtempóig sokmindent felölelő első nagylemezének anyagával lép a színpadra hajnali háromkor, majd a Fine Cut Bodies búcsúztatja a rajongókat.

Az OTP FreeDome-ban a dumaszínházas Felméri Péter és Dombovári István szövegel majd két órán át délután négy és este hat között, utánuk Hauber Zsolt Minimal programja indul, melyet Cadik fellépése követ a Chromeoelektro-funk lazulása előtt. P-Thugg és Dave 1 álmai, beatjei, könnyei, macsó gitár riffjei és ütős szövegei utánDJ Fresh & MC AD lép fel hajnali egykor, majd háromkor a Mindscape-Satik-MC Blui-ID hármasé a pálya egészen napfelkeltéig.

A Heti Válasz Borfesztiválon Gergely Éva és a Kánaán, a Soho Budapest és a Blokk váltja egymást este kilenctől, a Heineken Music Arénában pedig délutáni DJ-ként Ordinatronic pakolja a lemezeket, este pedig aSex Shop Boys és Titusz mozgatja meg a fesztiválozókat hajnalig.

címkék: ,