Balaton Sound – harmadik nap

2009. 07. 15. | Balaton Sound | Valter

Az esős nap után végre napsütés köszöntött a Zamárdiban fesztiválozókra. Elő is kapta mindenki a fürdőrucit, meg strandgatyát. Délelőttől délutánig döglés a parton – ez volt a program szinte mindenkinek. Az első igazi program este hatkor kezdődött a Heineken Nagyszínpadon a grenadai zenekarral, az Eskorzoval, akik latin ska zenével szórakoztatták a közönséget.

Eskorzo

Eskorzo

Az Eskorzo után egy hazai csapat, a Brains következett a Nagyszínpadon, akik a széles skálájú zenei stílusukkal mindenki igényeit kielégíthették. A srácok a hip-hoptól kezdve drum’n’bass-ig minden féle zenét játszottak.

Brains

Brains

Az est egyik fénypontjaként az idén 20 éves Orbital zenélt a Balaton Sound közönségének. A brit elektromozgalom egyik meghatározó együttese négy év után ez évben hozta ki az új lemezét. Ebből kaphattunk egy kis ízelítőt.

Orbital

Orbital

Aki viszont igazán partyizni akart egy nagyot, a Samsung Mobile Arénában volt a helye, mivel az ibizai partyk királya, Erick Morillo hozott nekünk egy igen vad, két órás zenei összeállítást. Őt követte levezetés képp a Muzzaik.

címkék: