Újabb 12 név a Heineken Balaton Soundon

2009. 04. 25. | Balaton Sound | Valter

Balaton Sound 2009SAMSUNG MOBILE ARÉNA: Richie Hawtin extra, Lucca delux és Richard Grey favorit ajánlat

Richie Hawtin berlini udvartartásának legjobbjaival, Magdával és Heartthorbbal kiegészülve extra partyelemekkel kárpótolja rajongóit a tavaly elmulasztott klubórákért. Szintén ezen a helyszínen veszi majd le lábáról közönségét szépségével, turntable tehetségével és klubolásra született szerzeményeivel Csehország legnépszerűbb djane-je, Lucca, valamint itt mozgatja a potmétereket Ibiza kedvenc french touch dj-je, Richard Grey is.

T-MOBILE TERASZ: Világsztárok kifutója

Winghnomy Brothers

Winghnomy Brothers

Dj T személyében egy igazi klub legenda tartja lendületben a hajnali órákban a harmadik Heineken Balaton Sound közönségét T-Mobile Teraszon felállított techno klubjában. Szintén a T-Mobile Teraszon ismerkedhet meg a Heineken Balaton Sound közönsége az Extrawelt és a Winghnomy Brothers irányításával pörgő maratoni house partyk világával, valamint ezen a helyszínen kínál revitalizáló zenei felfrissülést a finn Five Corners Quintet.

Álom dj-ék és steampunk királyok

A neoviktoriánus díszeket a cyberpunk hipermodern közegébe emelő steampunk irányzat leghíresebb zenei teoretikusa, a Parov Stelar az idei Heineken Balaton Sound-on dj settel varázsolja el rajongóit. Ugyanitt Zinc breakbeat és a Sub Focus drum’n’bass maratonjával is bővült a program.

Részletek a www.heinekenbalatonsound.hu oldalon

címkék: