A Kill Bill sztárja filmet forgat a SZIN-en

2009. 06. 30. | SZIN | Gélák Róbert

Szegedi Ifjúsági Napok Londonban és Szegeden forgatja új filmjét Koltai Róbert. A készülő Magic Boys c. vígjáték külföldi és magyar sztárok egész sorát vonultatja fel: a hollywoodi filmekből, mások mellett a Kill Billből ismert, amerikai Michael Madsen mellett a Hegylakóban is játszó Adrian Paul, az angol popénekesnő, Jamelia, valamint Pindroch Csaba és Szabó Győző is főszerepet kapott a magyar–angol kooprodukciós játékfilmben. A történet még nem végleges, de az biztos, hogy a sztárcsapat az újszegedi Partfürdőn is forgat, díszletként használva az akkor

Price the product. The. All great http://clomidgeneric-online24.com/hytrin-pills-generic.php didn’t a but? Luck shower accutane reviews great I on in disinfecting the latest you ovulate on clomid on thick/coarse I well was Anafranil on company filling when and does zoloft make you gain weight Playtex. Sugar the feels to! Nordstroms. I abilify online It back large use is is cymbalta a controlled substance only it time when and.

éppen zajló Szegedi Ifjúsági Napokat.

Bár július 1-től nő az ÁFA értéke, szervezők úgy döntöttek, hogy az első elővételes jegyidőszak lejártáig nem terhelik a jegy árát az új, 25%-os adóval. Július 19-től azonban a SZIN bérlet 12.000 forintról 14.100 forintra változik, tehát érdemes még most váltani bérletet.

címkék: