Szabadság, szerelem, SZIN

2008. 04. 16. | SZIN | Gélák Róbert

SZINImmár negyven éve, hogy a SZIN hívószavára az ország szinte minden pontjáról indulnak fesztiválozók a Tisza-parti városba, ahol megbízhatóan jó az idő, hideg a sör és jó a hangulat, tehát minden együttáll, hogy az ember egy végső, nagy bulival vezesse le a nyarat. A Tisza közelsége, a fesztiválnak helyt adó, medencékkel tarkított Partfürdő és a város vonzó közelsége a legegyedibb hazai fesztivállá teszik a SZIN-t. Nem beszélve a programokról: a hazai zenekarok legjobb hangulatú koncertjeiket adják a folyóparti fesztiválon. Idén fellép Barabás Lőrinc Eklektric, a 30Y, a Kaukázus, Péterfy Bori és a Love Band, a Quimby, a Kispál, a Tankcsapda és persze sokan mások. A külföldi előadók közül már biztosan a SZIN vendége lesz a Russkaja, a vodkával higított orosz vircsaft. Az orosz – és köztük egy magyar – emigránsokból álló bécsi zenekar a nevében is zseniálisan megfogalmazza ars poeticáját; a “russ” az orosz lélek, a “ska” a tempó, a “ja” pedig az életigenlés megfelelője. Ugyancsak fellép a Russel Small és Jason Phats alapította formáció, az Európa-szerte a legjobb dance-act-ként emlegetett Phat’s & Small. Természetesen a nemzetközi fellépők sora még nem teljes, számos izgalmas zenekart ígér még a SZIN.

A szervezők most ajándékkal kedveskednek a leendő látogatóknak: a 40. születésnap alkalmából 40 napig olcsóbban lehet megvenni az elővételes hetijegyet. Tehát a 10.500 forintos jegyet, május 25-ig, 9.000 forintért válthatják meg a SZIN látogatók, ezzel 3.500 forintot spórolva a – 12.500 ft-os – teljesárú jegyhez képest.

Jegy- és bérletárak:

bérlet (minden napra érvényes):

Elővételben:10.500 Ft

Helyszínen: 12.500 Ft

napijegy (aug. 27, 28, 29, 30):

Elővételben: 4000 Ft

Helyszínen:  5000 Ft

KOMBINÁLT BÉRLET:

ÚJDONSÁG!!! Ebben az évben kombinált bérleteket vásárlására is van lehetőség, melyek a SZIN-re és társfesztiváljainkra érvényesek:

3 fesztiválra: SZIN-HEGYALJA-BALATONE:  26.500 Ft

2 fesztiválra: SZIN-HEGYALJA:                     19.500 Ft

SZIN-BALATONE:                                         17.500 Ft

HEGYALJA-BALATONE:                                18.900 Ft