Volt: Kedvezményes jegyek még három napig!

2009. 06. 16. | Volt Fesztivál | Gélák Róbert

Volt

Volt

Már a 0. napon különvonatot indít Budapestről a Soproni VOLT Fesztiválra a GYSEV. A június 30-a július 4-e között közlekedő VOLT vonat mindennap 10:20-kor indul a budapesti Keleti pályaudvarról. A különvonatra csak a menetjegyhez váltott kedvezményes pótjeggyel – ára 220 Ft – lehet felszállni, amelyért cserébe mindenkinek ülőhelyet és rövid menetidőt – csak Győrben áll meg a vonat – nyújt a GYSEV. A kedvezményes pótjegyet pedig bármelyik vasúti személypénztárban meg lehet váltani.

A fesztiválról hazafelé igyekvőkre is gondolt a GYSEV. A VOLT-ot követő napon – július 5-én – szintén két különvonat indul Sopronból Budapest-Keleti pályaudvarra.

A VOLT vonat menetrendjéről bővebb infó www.gysev.hu, www.volt.hu oldalakon olvasható.

Szerda éjfélig még kedvezményes áron vásárolható napijegy és bérlet a 17. VOLT Fesztiválra, melyre a vártnál nagyobb az érdeklődés és akár teltházas napok is lehetnek. Belépőjegyet országszerte lehet vásárolni a jegyirodákban. A VOLT kiemelt jegyirodáiban (Sopron: Várkerület, Budapest: VOLT BOLT a Klauzál téren, Nyugati téri stand) Üdülési Csekk, Sodexo Pass Kultúra Utalvány, Sodexo Pass Ajándék Utalvány, Accor Services Ticket Culture Kultúra Utalvány, Accor Services Top Premium Ajándék Utalvány, Chéque déjeuner Cadhoc Művelődési csekk, Cadhoc+, Kultúrcsekk is beváltható.

címkék: