Új pók a falon: Spider-Man Shattered Dimensions

2010. 09. 10. | gameZ | Palásti Zoltán

„Egy ici pici pók ül fenn a ház falán”, pontosabban négy ici pici pókról lenne szó! A Web’s of Shadow után a Spiderman sorozat szeptember elején kibővíti sorait a Spider-Man Shattered Dimensions játékkal. A Marvel világ leghíresebb hőse 4 különböző világban szövi a hálóját, mindegyikhez különböző kinézet is párosul. Az Activision csapata csak apránként mutatta be a négyes koncepciót: először van egy hagyományos kék-piros pókemberünk, aki a jelenben bunyózik, a második a múltbéli, nevezetesen a Spiderman Noir hősünk, aki az 50′-es évek fekete-fehér világában mássza a falat, a harmadik a szkifi pókmeber, aki a 2099-es év jövőjében repked, és végezetül egy párhuzamos dimenzióban püfölő fekete pókemberrel játszhatunk.

Ha már a szélesvásznú Spiderman trilógia nem aratott sikert a képregény rajongók körében, a fejlesztő gárda a játékok készítésében próbálják ezt kiküszöbölni. A játékgrafika, az animáció és a képregény ügyes keverékét kombinálja, továbbá a párbeszédek is megtartották Spidey fanyar humorát.

A játék Xbox360-ra, PS3-ra, WII-re és DS-re is megkapható. 2010 Szeptember 7-től még az arachnofóbiások is bátran falra másznak.

címkék: