Bónusz Electronic Music Festival 2008

2008. 08. 22. | programok | Gélák Róbert

Bónusz 2008A nemzetközi kiválóságokat felvonultató esemény során az ‘A’, azaz ‘BECKS & VISUALPOWER’ aréna azokra számít, akik például a francia DAVID GUETTA (F) játékára kíváncsiak. Ibiza kedvence párizsi dj-je kapott már Grammy-jelölést, és átvehette az év dj-jének járó díjat a 2005-ös londoni House Music Awards-on. Szerzői albumai, például a 2007-es Pop Life, többmilliós eladást produkálnak szerte a világon; rajongói között oly hírességeket találunk, mint Steven Spielberg, J-Lo vagy Kate Moss. Ugyanitt játszik Hollandia egyik legismertebb dj-producere, JUNKIE XL. Ő momentán a 2008-as, „Booming Back at You” című albumával turnézik; valamint David Bowie-val együtt koptatja Hollywood egyik stúdióját , közös alkotásban készülő filmzene kapcsán. Mellettük találkozhatunk a Turbo Recordsot igazgató TIGA-val is, akinek híresen szürrealista party-felfogása hoz majd némi misztikumot és szexizmust a Bónuszra. Ugyancsak sajátos stílusa van a Guettához hasonlóan Grammy-jelölt TIMO MAAS-nak, aki szintén az ‘A’ aréna vendége. A német DJ egyébként a new yorki Pacha, valamint az ibizai DC10 klubestjeinek vezető alakja. De éppígy bulizhatunk a magyar közönség kedvenc HERNAN CATTANEO-val, aki Argentínából hódította meg a szcénát.  A Buenos Airesben született  művész Digweed, Sasha, Oakenfold és Tenaglia megbecsült pályatársa; a Perfecto, Yoshitoshi, Bedrock, Subliminal és Renaissance labelek sokra tartott alkotója. Végül, de nem utolsó sorban, láthatjuk az angol NIC FANCIULLI-t, akinek 2007-es, James Zabielával készített One+One lemeze és turnéja vitt táncba masszív tömegeket világszerte. A fergeteges sztárparádé természetesen válogatott magyar DJ-k szereplésével lesz teljes: CHRISS, KÜHL, STERBINSZKY, SLAM JR, SANFRANCISCOBEAT, és a JUNKIE & HAWKY duó is a BÓNUSZ ‘A’ arénájában tölti augusztus 30-ának éjjelét.
A támogató BECKS és VISUALPOWER jóvoltából tágas, minőségi sörterasz, illetve gigászi látványtechnika teszi majd teljessé a BÓNUSZra kialakított helyszínképet.

Mindeközben a ‘B’ azaz ‘T-MOBILE’ arénában némileg dinamikusabb ritmusok uralják majd a terepet.. A DJ-pultban oly adu-ászok szerepelnek, mint például a lassan húsz éve játszó CHRIS LIEBING, aki mára alapított jó pár neves kiadót, és telt házas esteket visz, amerre jár. Sven Vath, valamint DJ Hell mellett ő a legismertebb német techno-lemezlovas.  Amerikát ugyanakkor a chicagói szuper-showman DJ RUSH, és philadelphiai fenomén, JOSH WINK képviseli itt, a BÓNUSZ ‘B’ arénájában. A meghökkentően különleges megjelenéséről, különc zenéiről híres-hírhedt RUSH 2007-ben teljesen magával ragadta a budapesti nyárbúcsúztató fesztivál közönségét, ez most sem lesz másként. JOSH WINK szintén kiemelkedő forma az elektronikus zenei világban: 1995 óta folyamatosan úton van, experimentális hangzású szettjei underground pincéktől a megarendezvényekig mindenhol tarolnak. Az est folyamán elcsíphetjük még a Terminal M  kiadót vezető berlini MONIKA KRUSE-t; a frankfurti inspirációkból építkező, live show-val fellépő BRIAN SANHAJI-t; és az osztrák DJ FELIPÉ-t is. A hazai elektronikus zenei porondról HOT X, BUDAI, COYOTE, IGOR DO’URDEN, továbbá DJ NEWL  valamint a live szettel készülő COLLINS & BEHNAM hozza a legfrissebb muzsikákat a DJ-pultba. Ceremóniamesterként a bécsi LIVING F/X performace csoport  főszereplői, MC MARS & MC SPOT tartják csúcson a bulit elejétől a végéig – Ők egyébként a fesztivál mindkét arénájának színpadán fellépnek ezen az éjszakán. A ‘B’ csarnokban mindemellett külön élményt nyújt a támogató T-Mobile által kialakított, kényelmes benti pihenőrész; valamint az arénán kívül található, hatalmas szabadtéri lounge.

A teljes program kivitelezése, a tervek tökéletes megvalósítása a mindenkori magyar party-élet legnagyobb költségvetésű rendezvényévé tette az idén megújult BÓNUSZ FESZTIVÁLT.

Mi mást mondhatnánk még? Tarts velünk az ország legnagyobb elektronikus zenei nyárzáró buliján !

2008.08.30. BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2008

SYMA “A” és “B” ARÉNA – BUDAPEST

BECK’S & VISUALPOWER ARENA “A”:

DAVID GUETTA  ( F )

JUNKIE XL Live!  ( NL )

TIGA  ( CAN )

TIMO MAAS  ( D )

HERNAN CATTANEO  ( ARG )

NIC FANCIULLI  ( UK )

CHRISS  ( H )

KÜHL  ( H )

STERBINSZKY  ( H )

SLAM JR.  ( H )

JUNKIE & HAWKY  ( H )

T-MOBILE ARENA “B”:

CHRIS LIEBING  ( D )

DJ RUSH  ( USA )

JOSH WINK  ( USA )

MONIKA KRUSE  ( D )

BRIAN SANHAJI Live!  ( D )

PHILIPP STRAUB  ( A )

HOT X  ( H )

BUDAI  ( H )

COYOTE  ( H )

IGOR DO’URDEN  ( H )

COLLINS & BEHNAM  ( H )

DJ NEWL  ( H )

SANFRANCISCOBEAT  ( H )

Master of Ceremony: MC MARS & MC SPOT  ( A )

helyszín: SYMA “A” és “B” ARÉNA

cím:1143 Budapest – Ifjúság útja 2. ( a Népstadion területén )

kapunyitás: 19:00, start: 20:00, end: 08:00

elővétel: 4990 HUF / 20 Euro

belépő: 5990 HUF / 25 Euro

VIP jegy: 10000 HUF ( limitált ) / 40 Euro

info: 06 30 30 30 220

www.bonuszfestival.hu

www.deadcode.hu

info@deadcode.hu

Internetes jegyrendelés:

info@deadcode.hu

www.deadcode.hu/jegyrendeles