Debreceni Egyetemi Napok

2006. 09. 30. | programok |

Október 3.-án, kedden a Lovardában (Debrecen, Kassai u. 26.) a Gonzo kezdi a hetet, utána a Heaven Street Seven-nel lehet lazulni. Aznap lesz látható/hallható a Kowalsky meg a vega zsiványkodása, bizonyára elővesznek valamit a frissen megjelent Forradalom Rt. című albumukról, de a “bevált” slágereket sem kell nélkülöznie a közönségnek. A napot a Quimby zárja, aki már látta őket élőben, annak nem kell semmit mondani, aki még nem, de vevő a zenéjükre, az meg úgysem hagyja ki ezt az alkalmat.

Szerdán a Klinika Moziban (Debrecen, Nagyerdei körút 98.) folytatódik a buli, ahol a Neo tartja lemezbemutatóját, utána pedig DJ Ludmilla nyomja (hozzáértő ismerőseim szerint) kiváló zenéit.
Csütörtökön vissza a Lovardába, ahol Frogshow, Hollywoodoo, Zanzibar, Eleven Hold a menü, de meg lehet nézni a Taxidermia című díjnyertes filmet is, melynek egyik főhősét a Hollywoodoo frontembere, Trócsányi Gergő alakítja.

A belépő a Debreceni Egyetem hallgatóinak 500 forintjukba kerül, a többieknek egy ezres. Bővebb információ a www.lovarda.hu oldalon, illetve a fellépők honlapjain található.