Úttörődobra pereg a Hooligans slágere a BalaTONE Fesztiválon

2007. 07. 07. | programok | Gélák Róbert

A huligánokról kiderült, hogy nem csak a Balaton-parti bulikat szeretik, hanem az úttörőtáborokhoz is van némi kötődésük. Endi, az együttes dobosa gyerekkorában az örs úttörődobosaként vállalt részt iskolai ünnepségeken és a fesztivál helyszínén is táborozott korábban. Ennek emlékére a „Vér nem válik vízzé” című slágerdalban a régi rendszert idéző úttörődobon pergeti a ritmust.
Az együttest több emlékezetes buli fűzi a Balatonhoz, így a helyszín mindenképp adott egy fergeteges hangulatú koncerthez.
„Pár éve a Balatonnál buliztam és észrevétlenül eltelt három nap. Értem kellett jönni, hogy ne késsem le a balatonlellei fellépést. Fogalmam sem volt, hogy milyen nap van”- mesélte Endi.
„Egyébként minden nyári fesztivált szeretünk és kíváncsian várjuk, hogy milyen hangulat fogad majd minket a BalaTONE-on” – fűzte hozzá Norbi, az együttes egyik gitárosa.
Ráadásul a fiúk látványshow-val, pirotechnikai elemekkel is készülnek a bulira, a többi tehát már csak a közönségen múlik majd.

Az úttörőnyakkendő és az örs ugyan elmarad, a Hooligans így is a fesztivál egyik sztárjaként a retro feelinghez igazodva dübörög a zánkai BalaTONE Fesztivál színpadán.