Őszi és téli trend 2007-ben

2007. 11. 09. | vélemény |

Az ősz színei a tavalyi kollekciókhoz képest nem változnak, hiszen az őszi természet rendkívül izgalmas terep a divat világában is. A sötétkék, a királykék, és a sárga színek mellett állandó színeknek számít már a fekete, a fehér, a vörös, a piros, a zöld, és a sárga is
A ruhák egy nagyon új fazont kapnak, hiszen megjelenik az iskolás viselet, ahol a fekete és a kék mellett, a zsabó,és a gallér, s emellett az óriás övek dobják majd fel, ezt a szigorúbbnak mondható trendet. Ugyanakkor, erre a stílusra még jellemző lesz a magas derék, és a bő nadrág is. (Paul Smith, London)
Az idei tél kabátjainak az anyaga a szőrme, a velúr és a bőr nagyon domináns lesz. El lehet felejteni a bő kabátokat és a lufi dzsekiket, hiszen idén inkább a karcsúsított derék és a derék fölött végződő vonalakat fogja majd minden tervező preferálni. (Gucci)
Természetesen nem szabad megfeledkezni a jó kis kötött pulóverekről, ami idén is óriási választékban lesz található, illetve melyek előnyei közé tartozik, hogy nagyon jól variálható mindenféle ruhadarabbal.
Most szeretnék kiemelni néhány olyan jó tanácsot, mellyel nagyon trendivé lehet varázsolni a kinézetünket.
A kötött pulcsi nagyon divatos viselet, főleg, ha egy csinos miniszoknyával, és vastagabb harisnyával veszed fel.
Ugyenezek a szabályok vonatkoznak a különböző fazonú sortokra, és mini szoknyákra, melyeket nem kell félretenni, hiszen a téliesebb harisnyák segítségével szintén egy divatos viselet.
Az örök aranyszabálynak számító tanács: hogy soha ne keverd a sportosat, az elegánsabb viselettel.
A kiegészítők, a viselet ugyanolyan részei, mint a ruhák, vagy a cipők, jól meg kell válogatni, hogy melyik nyaklánc, vagy fülbevaló, mihez illik.
A cipőkből télen is óriási lesz a választék, mind a magas sarkú csizmák, mind laposabb talpú cipők tekintetében.