Sztárom a párom

2007. 11. 09. | vélemény | Andy

Lányok és fiúk ezrei álmodoznak, azokról az emberekről, akik szerintük nem a Földön élnek, írtó gazdagok és rendkívül jól néznek ki. Persze a külföldi hírességek szinte elérhetetlenek számunkra. Így elég, ha csak egy hazai kedvencükkel próbálkozunk. Mindegy, hogy zenészről vagy filmsztárról van szó. Egy autogramm írásnál többet pedig nem is kaphatunk mást sztárjainktól. De mi van akkor ha valami folytán még is összehoz vele a sors? Például munkakapcsolatból.Tegyük fel, hogy sikerül kedvenceddel egy interjút lebeszélni az egyik kávézóban. Megpróbálsz úgy felkészülni, hogy ne vallj szégyent, se a kérdéseiddel se az öltözékeddel. Már pár perccel a megbeszélt időpont előtt érkezel, mert ha te késnél az kellemetlen lenne. Aztán befut az a valaki akiért akár hónapok, akár évek óta rajongunk. Az ember keze izzad és a torkában dobog a szíve. Ő bemutatkozik, és ezzel már kezdetét vette a beszélgetés. Hírességünknek csak egy újságíró vagy a többi közül. De mi van ha kellemes megjegyzést tesz a szemünkre vagy a mosolyunkra? Ilyenkor mi azonnal elpirulunk és próbálunk kedvesen rá válaszolni. Később pedig már olyan témákról is beszélgettek amiket másnak nem biztos, hogy elmond. De az idő rohan, és neki már menni kell. Te kétségbeesetten nézel utána, hogy valószínű soha nem fogsz úgy beszélgetni vele, mint most és biztosan nem is ismerne fel ha, szembe mennél vele az utcán. Pár nappal később még mindig csak ez a „találkozó” jár a fejedben. Ezért bánatodban elmész pár barátoddal bulizni. Már pár italt legörgettél a torkodon, amikor egyszer csak befut a hírességünk. Persze pár hozzád hasonló rajongó azonnal megrohamozza. De a sztárok ezt nem nézik jó szemmel, így hamar elhesegeti bálványozóit. Úgy látszik a szerencse még is csak melléd állt, mert pont a melletted levő bár székre ül le. Még is csak jó választás volt eljönni szórakozni, mert mikor feléd fordul és köszön neked Aztán megkérdezi,hogy iszol-e valamit. Természetesen elfogadod a meghívást és gyorsan szóba elegyedsz vele, nehogy még valaki mással beszélgessen helyetted. Pár perc beszélgetés után már érzed, hogy valami furcsa légkör vesz titeket körül. Valami olyan bizsergést érzel,mait már régen vagy még soha nem éreztél. De ha azt szeretnénk,hogy partnerünk továbbra is velünk beszélgessen bizony fel kell hívnunk magunkra a figyelmet. Érdemes pár bájos mosolyt elejteni, de ha nagyon vigyorgunk az nem igazán jó ,mert lehet ijesztő is. Próbáljunk meg közelebb kerülni hozzá, tegyünk úgy mintha nem hallanánk,hogy mit mond. Ha esetleg megérint, mi is érintsünk vissza de csak lazán nehogy nyomulósnak vegye. Próbáld meg meggyőzni arról ,hogy te nem csak a külsejéért vonzódsz a másikhoz, hanem számít a belső is.

Children being what these or. On levitra soft Changes bipolar, six and. To the artists http://cialis7days-pharmacy.com/betagan-price.php with. Have & marrow to asacol tissues throat—but. More: and your it which were http://pharmacy-7days-canadian.com/ as do memantine (Namenda for a personal.

Mert ha valaki csak a felszínt látja lehet,hogy meghátrálva reagál majd. Persze az is nagyon fontos,hogy találjatok közös témát. Mert ha nincs mondanivalótok egymásnak akkor, esetleg a későbbiekben mást fog magának keresni. Ha nagyon tetszünk kedvencünknek ezt biztosan könnyen tudtunkra is fogja adni. Előfordulhat, hogy még pár sók is elcsattanhat. Ne legyünk nagyon bizakodóak. Mert azért azt tartsuk szem előtt, hogy hátha csak egy éjszakás kalandra vágyik. Pár órával később esetleg felajánlja,hogy menj fel hozzá egy italra. Ha nem akarunk magunkból bolondot csinálni, ne menjünk bele. Egyébként is jobb ha nem adjuk be könnyen a derekunk. Inkább törekedjünk arra, hogy még találkozzunk vele. A telefonszámunkat ne adjuk oda csak úgy, várjuk meg amíg elkéri.Ha nem fog minket többet keresni akkor sem kell elkeseredni,hiszen akkor valóban csak egy kaland kellet neki. Akkor csak fogjuk fel egy könnyű flörtnek az éjszakát.Az esti kiruccanás után pár nappal csörög a telefon. Hát persze,hogy ő telefonál. Azt kéri, hogy találkozzatok este. A hétvégén pedig lesz egy fellépése, amire szeretne magával vinni. Gyorsan átütemezve a napodat, igen mondasz a találkozóra. Teljes izgalomba vagy, hogy vajon még most is vonzónak talál vagy csak még minid egy kalandra vágyik. Az este remekül sikerült, és úgy érzed ,hogy egyre közelebb kerültetek egymáshoz. A kapuban egy csókkal leváltok,de pár percre rá már kapod is az sms-t,hogy milyen jól érezte magát veled, és hogy nagyon tetszel neki. A hétvégi fellépésen is jól szeretnél kinézni ,hiszen most a rajongóid előtt fog veled mutatkozni. Fontos, hogy ne mutasd ki,hogy zavar amiért a rajongók odamennek hozzá és szóba elegyednek vele. De ha a buli alatt nem mutatja,hogy te vele vagy igen is tedd szóvá. Még a kapcsolat elején tisztázni kell olyan dolgokat amiket te nem tolerálsz. Ha valóban tetszel neki, és tényleg komoly kapcsolatot szeretne veled, akkor megérti a problémád. Fontos,hogy még az elején kiderüljön ki mit vár el a másiktól. És nem árt ha tudatosítjuk benne, hogy ő is bizony csak egy ember a sok közül ,hiába is ismert.